tiistai 10. heinäkuuta 2012

Omppuja ja pinkkiä

Isot tytöt olivat viikon verran mummilassa, niin johan oli äidillä aikaa tehtailla vaatetusta. Koska Mekkotehtaan kirjaa tässä vielä odotellaan, mie käytin vanhoja tuttuja Ottobren kaavoja. Idean otin Hopscotch-tunikasta (3/2012), mutta pituuden Hoops- t-paidasta samasta lehdestä. Pituudet oli kokoa 122, leveys 110cm... Helmoihin laitoin kaikki jäljelle jääneet kankaat, ei niistä kovin liehuvia tullut, mutta kelpasi kuulemma. ;)


 Pikkusisko sai samassa hengessä uusimmasta Ottobresta (4/2012) Autumn Bouguet -tunikan. Siihen tein leikkaussauman kumilankapoimutuksen kohdalla ja koitin ensin poimuttaa sitä framilonilla, vaan ei tullut hyvä. Palasin kumilankaan, toinen kulkee paininjalan leveyden verran sauman yläpuolella, toinen saumanvarassa ja tästä tuli miun mielestä aika soma.

Omppu-applikaationkin jaksoin väsätä, lehti on tehty niin, että se kiinnittyy vain ompun alle.

 Sitten juostiinkin jo seuraavissa vaatteissa kuvauspaikalle.

 Isoilla tytöillä jo hyväksi havaitut Kerttu-tunikat (Ottobre 1/2009) ja neiti E:lle nirunarumekko (Ottobre 1/2008). Kertuissa on siis samat kankaat kuin vauvankin mekossa, vaikkei ne ihan hyvin näykään. (Huomatkaa varpaita pistelevät muurahaiset... )




1 kommentti:

  1. Vau! Satuinpas paikalle tuoreeseen postaukseen. Tosi kivoja olet taas saanut aikaiseksi! Ihanan tyttömäisiä ja silti reippaan näköisiä vaatteita. Sulla on selvästi värisilmää ompelutaidon lisäksi.

    VastaaPoista